Yksilövalmennus

Kaipaatko aikaa just sulle ja sun koiralle ilman kiirettä? Agilityn ja hoopersin yksilövalmennus voidaan kohdistaa esimerkiksi jonkun yksittäisen taidon opettamiseen tai vaikkapa kokonaisvaltaisemmin koko harrastus- ja kehityspolun suunnitteluun. Valmennus voidaan suunnitella juuri sinun tarpeisiin sopivaksi ja toteuttaa paikan päällä tai etänä. Se voi sisältää lajiharjoittelua ja sen videointia, treenien suunnittelua tai sparrausta esimerkiksi oman agility- /hooperskäsialan löytämiseen. 

Alla esimerkkejä etätapaamisina toteutettujen yksilövalmennuksien paketeista ja hinnoittelusta. Paikan päällä tapahtuvien yksityistuntien hinta on 65 eur/h (sis alv 24%) sekä mahdolliset matkakulut. Yksilövalmennus on mahdollista toteuttaa paikan päällä Loviisa-Vantaa akselilla. Hinta ei sisällä mahdollista tilavuokraa. Yksilövalmennus on tarkoitettu yhdelle henkilölle. Kts erikseen palvelut seuroille ja treeniporukoille.

Ohessa esimerkkejä yksilövalmennuksen valmennuspaketeista. Paketit ovat suuntaa-antavia ja niitä voidaan muokata jokaisen tarpeen mukaan. Hinnat sisältävät alv 24%.
Ohessa esimerkkejä yksilövalmennuksen valmennuspaketeista. Paketit ovat suuntaa-antavia ja niitä voidaan muokata jokaisen tarpeen mukaan. Hinnat sisältävät alv 24%.

Yksilövalmennukseen on mahdollista päästä mukaan kolmesti vuodessa (tammi-, touko- ja syyskuussa). Pääset varaamaan ajan maksuttomaan kartoitukseen noin kuukautta ennen valmennuksen alkua eli marras-joulukuussa, maalis-huhtikuussa ja heinä-elokuussa. Paikkoja yksilövalmennukseen on rajallinen määrä. Paikkojen täyttymisen jälkeen ei ole mahdollista varata aikoja kartoitustapaamisiin.

Miten toimin?

  1. Varaa aika kartoitustapaamiseen, jossa käydään läpi sinun toiveita ja tarpeita sekä pääset tutustumaan minuun.
  2. Tapaamisen jälkeen saat ehdotuksen jatkosta sähköpostitse.
  3. Päätät miten haluat jatkaa.

Mikäli yksilövalmennus mietityttää, voit olla minuun myös yhteydessä sähköpostitse tiina@twacoaching.fi tai whatsappilla 050 300 6548.