HOOPERS- JA AGILITYVALMENNUS

Tehtäväni valmentajana on mahdollistaa sinulle ja koirallesi onnistumisen ilo ja oivallukset. Haluan antaa tukea matkan varrella oli tavoitteesi kilpaileminen tai yhteinen harrastaminen. Se, että treeneissä on hauskaa, on minulle super tärkeää ja toivon, että voin omalla toiminnallani luoda rentoa ja avointa ympäristöä harjoittelulle.

Lajivalmennukset seuroille ja treeniporukoille

Tarjoan lajivalmennusta seuroille ja treeniporukoille pääasiassa Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Laitathan viestiä tiina@twacoaching.fi ja sovitaan millainen valmennus teille sopisi. 

Lajivalmennuksen hinta 80 eur/h sis alv 24% (64,52 eur alv 0%). Tuntihinnan lisäksi laskutetaan matkakulut Porvoosta.


Oma etävalmentaja

Kauttani on mahdollisuus myös etävalmennukseen sekä hoopersissa että agilityssa. Käytännössä valmennus toteutetaan etätapaamisina, jossa käydään läpi treenejä ja suunnitellaan jatkoa. Saat harjoitukset etukäteen ja voit toimittaa minulle treeneistä tallenteet. Mikäli olet kiinnostunut etävalmennuksesta, laita minulle viestiä tiina@twacoaching.fi ja kartoitetaan olisinko oikea henkilö auttamaan sinua ja koiraasi.

Hinnoittelu sovitaan erikseen riippuen valmennuksen kestosta.

Omatoimisen treenin tueksi

Tutustu verkkokaupassa laatimaani sähköiseen harjoituskirjaan HOOPERSTREENIT - 80 treeni-ideaa + 50 bonusharjoitusta 1-6 esteelle on harjoituskirja, jonka avulla pääset pohtimaan koirasi taitoja, käyttämiäsi vihjeitä sekä vahvistamaan erityisesti irtoamista.

Tästä 86 sivuisesta harjoituskirjasta löytyy harjoituksia pitkäksi aikaa. Bonusharjoitukset ovat varsinaisiin tehtäviin liittyviä lisäharjoituksia, joita vaihtelemalla saat entistä enemmän vaihtoehtoja omiin treeneihin.

Harjoituskirja on kokonaan digitaalinen eli se toimitetaan sinulle ladattavaksi sähköpostitse oston jälkeen. 

Happy Hoopers on hoopersharrastajien ja -valmentajien uusi sivusto, johon kokoan tietoa, ajatuksia ja pohdintoja hoopersiin liittyen. Happy Hoopersin koti on Substack-palvelussa, jonka kautta saat uusimmat julkaisut suoraan sähköpostiin tai voit lukea niitä suoraan selaimesta tai mobiililaitteesta.

Siirry Happy Hoopersin omalle sivulle TÄSTÄ.


Valmennettavien kokemuksia

"Tiinan valmennukseen on aina kiva mennä ja valmennuksissa on aina positiivinen ilmapiiri. Tiina osaa hyvin lukea koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja muuttaa treeniä sen mukaan."

- Kati (agility) -

*****

"Valmennuksessa vallitsee aina hyvä positiivinen ilmapiiri. Aina kiva tulla positiivisella mielellä samoin lähteä pois hyvällä mielellä uusien ohjeiden ja harjoitteiden kanssa. Kaikki koirakot otetaan yksilönä huomioon, huomioiden koiran luonteen ja osaamisen ja harjoitteet tehdään sen mukaan. Positiivista tukea ja kannustusta annetaan ohjaajalle, kiitos."

- Piia (hoopers) - 

*****

"Ollaan aloitettu meidän agilityharrastus Tiinan opeissa ja vieläkin käydään säännöllisesti. Valmennukset sovelletaan aina koirakohtaisesti, joten omalla tasolla ei ole väliä. Treeneissä on aina positiivinen ilmapiiri ja useinmiten treenien jälkeen ei malttaisi odottaa seuraava kertaa."

- Sanni (agility) -

*****

"Treeneissä fiilis on kiireettömyys, mutta siten, että treeni tulee tehtyä laadukkaasti ja jokaiselle on hyvin aikaa. Treeneihin voi tulla sellaisena kuin on, tärkeintä on, että koiralla ja ohjaajalla on kivaa :)"

- Päivi (hoopers) -