Tehtäväni valmentajana on mahdollistaa sinulle ja koirallesi onnistumiset ja tukea matkan varrella oli tavoitteesi mikä tahansa. Se, että treeneissä on hauskaa, on myös super tärkeää ja toivon, että voin omalla toiminnallani luoda rentoa ja avointa ympäristöä harjoittelulle.

Toimin valmentajana agilityssa ja hoopersissa.

Miten pääset valmennukseeni?

Tarjoan lajivalmennusta seuroille ja treeniporukoille pääasiassa Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Laitathan viestiä tiina@twacoaching.fi ja sovitaan millainen valmennus teille sopisi. Lue lisää palveluista seuroille täältä.

Yksittäisistä vapaista paikoista ja tuurauspaikoista saat tietoa Facebookin myyntiryhmästä.

Valmennettavien kokemuksia

"Tiinan valmennukseen on aina kiva mennä ja valmennuksissa on aina positiivinen ilmapiiri. Tiina osaa hyvin lukea koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja muuttaa treeniä sen mukaan."

- Kati (agility) -

*****

"Valmennuksessa vallitsee aina hyvä positiivinen ilmapiiri. Aina kiva tulla positiivisella mielellä samoin lähteä pois hyvällä mielellä uusien ohjeiden ja harjoitteiden kanssa. Kaikki koirakot otetaan yksilönä huomioon, huomioiden koiran luonteen ja osaamisen ja harjoitteet tehdään sen mukaan. Positiivista tukea ja kannustusta annetaan ohjaajalle, kiitos."

- Piia (hoopers) - 

*****

"Ollaan aloitettu meidän agilityharrastus Tiinan opeissa ja vieläkin käydään säännöllisesti. Valmennukset sovelletaan aina koirakohtaisesti, joten omalla tasolla ei ole väliä. Treeneissä on aina positiivinen ilmapiiri ja useinmiten treenien jälkeen ei malttaisi odottaa seuraava kertaa."

- Sanni (agility) -

*****

"Treeneissä fiilis on kiireettömyys, mutta siten, että treeni tulee tehtyä laadukkaasti ja jokaiselle on hyvin aikaa. Treeneihin voi tulla sellaisena kuin on, tärkeintä on, että koiralla ja ohjaajalla on kivaa :)"

- Päivi (hoopers) -