Tietoja

Valmentajana olen saanut AVA3-tason pätevyyden ja toimin Suomen Agilityliitto ry:n liittokouluttajana. Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK) ja matkailualan liikkeenjohdon restonomi. Olen täydentänyt ammattitaitoani liikuntapsykologian perusopinnoilla Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Olen toiminut valmentajana yli 15-vuoden ajan ja osallistunut vuosien varrella lukuisiin erilaisiin koulutuksiin ja valmennuksiin niin valmentamiseen kuin lajiosaamiseen liittyen. Näiden lisäksi olen saanut uusia näkökulmia ja työkaluja Suomen Valmentajat ry:n mentorikouluksesta ja fysioterapian opinnäytetyönä tehdystä kirjallisuuskatsauksesta hyväksymis- ja omistautumisterapiaan liittyen.

Vahvuuksiani ovat ihmisten kohtaaminen, innostaminen, määrätietoisuus ja rauhallisuus. Haluan auttaa yksilöitä ja valmentajia ja sitä kautta myös seuroja löytämään sen oman jutun ja voimaan hyvin. Karkeasti voisi todeta - kun yksilöt voivat hyvin, voi hyvin myös yhteisö.

Oma polkuni yrittäjäksi on ollut pitkä, mutta oivalluttava. Olen työskennellyt monissa eri tehtävissä ja eri aloilla etsien sitä omaa juttua. Olen saanut matkallani apua ja haluankin nyt jakaa sitä eteenpäin, koska uskon, että itsensä tunteminen on oman hyvinvoinnin keskiössä.

Toivon, että voin omalla toiminnallani luoda sellaista ilmapiiriä ja ympäristöä, jossa jokainen voi olla sellainen kuin on ja kaikkien työpanos on yhtä tärkeä oli se millainen tahansa. 

Omat koirat ovat minulle supertärkeä ja siihen kuuluu viisi koiraa - isovillakoirat Åke ja Sören, länderi Stella sekä keskikokoiset villakoirat Riemu ja Onni. Omien koirien kanssa viihdytään meidän isolla pihalla ja treenataan pääasiassa agilitya ja hoopersia. Muuten vietän mieluusti vapaa-aikaani hyvän ruoan ja mahdollisuuksien mukaan matkustelun merkeissä.

Pääset tutustumaan lisää toimintaani ja ajatuksiini mm blogistani tai Instagram-tilin kautta @twa_coaching. Ammatilliseen taustaani pääset tutustumaan LinkedIn tilini kautta. Liitythän myös verkostooni!