PALVELUT

AGILITYVALMENNUS


Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus sopii yhdistyksille tai yksityisille harrastaja- tai kaveriporukoille. Ryhmämuotoinen valmennus voidaan toteuttaa kertaluontoisesti tai jatkuvana. 

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus sopii sinulle joka haluat kokonaisvaltaista valmennusta juuri sinuun ja koiraasi keskittyen. Yksilövalmennus voi esimerkiksi sisältää lajiharjoittelua, sparrausta tai tukea omien tavoitteiden laatimiseen. Yksilövalmennus aloitetaan tutustumistapaamisella, jossa käydään läpi sinun toiveitasi valmennuksen suhteen. Tapaamisen jälkeen pystyt arvioimaan olisinko minä juuri sinulle ja koirallesi sopiva valmentaja. Yksilövalmennuksessa voidaan hyödyntää etävälineitä.

Valmentajien koulutus

Suomen Agilityliiton liittokouluttajan roolissa pidän yhdistyksien valmentajille suunnattuja koulutuksia. Koulutukset voivat olla AVA-kursseja tai yhdistyksen tarpeisiin räätälöityjä kursseja. Huomaathan, että myös AVA-kurssien konkreettinen toteutus voidaan suunnitella järjestävän yhdistyksen toiveet huomioiden.

HOOPERS KOULUTUS

Pidän tilauksesta hooperstutustumiskertoja ja -kursseja. Mikäli olet itse kiinnostunut aloittamaan lajin tai sinulla on oma porukka, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään tarpeisiin sopiva kurssi. Tarvittaessa hoopersesteet kuuluvat hintaan. 

HYVINVOINTIPALVELUT


Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus sopii kaikille, jotka haluavat joko lisätä fyysistä aktiivisuuttaan tai parantaa suorituskykyään. Valmennus voidaan toteuttaa joko ryhmässä tai yksilöllisesti. Lisätietoja minun fysiikkavalmennuksen soveltuvuudesta sinulle tai ryhmällesi saat olemalla yhteydessä.

Tilaa uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä tulevista valmennuksista ja koulutuksista!

Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen TÄSTÄ.