PALVELUT

AGILITYVALMENNUS


Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus sopii yhdistyksille tai yksityisille harrastaja- tai kaveriporukoille. Ryhmämuotoinen valmennus voidaan toteuttaa kertaluontoisesti tai jatkuvana. 

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus sopii sinulle joka haluat kokonaisvaltaista valmennusta juuri sinuun ja koiraasi keskittyen. Yksilövalmennus voi esimerkiksi sisältää lajiharjoittelua, sparrausta tai tukea omien tavoitteiden laatimiseen. Yksilövalmennus aloitetaan tutustumistapaamisella, jossa käydään läpi sinun toiveitasi valmennuksen suhteen. Tapaamisen jälkeen pystyt arvioimaan olisinko minä juuri sinulle ja koirallesi sopiva valmentaja. Yksilövalmennuksessa voidaan hyödyntää etävälineitä.

Valmentajien koulutus

Suomen Agilityliiton liittokouluttajan roolissa pidän yhdistyksien valmentajille suunnattuja koulutuksia. Koulutukset voivat olla AVA-kursseja tai yhdistyksen tarpeisiin räätälöityjä kursseja. Huomaathan, että myös AVA-kurssien konkreettinen toteutus voidaan suunnitella seuran toiveet huomioiden. 

HYVINVOINTIPALVELUT


Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus sopii kaikille, jotka haluavat joko lisätä fyysistä aktiivisuuttaan tai parantaa suorituskykyään. Valmennus voidaan toteuttaa joko ryhmässä tai yksilöllisesti. Lisätietoja minun fysiikkavalmennuksen soveltuvuudesta sinulle tai ryhmällesi saat olemalla yhteydessä.

Elämäntapamuutos

Olen mukana matkallasi elämäntapamuutoksessa erityisesti hyvinvoinnin ja liikkumisen lisäämisen osalta. Jokaisen yksilön tarve tuelle määrän ja käytännön toteutuksen osalta kartoitetaan erikseen. Mikäli sinulla on koira, voimme hyödyntää koiran harjoittelua osana sinun harjoitteluasi. Kaikki muutosprosessit aloitetaan tutustumistapaamisella, jossa käydään läpi sinun toiveitasi valmennuksen suhteen. Tapaamisen jälkeen pystyt arvioimaan olisinko minä juuri sinulle sopiva valmentaja ja tukija haluamassasi muutoksessa. 

Suunnitellut valmennukset/koulutukset 2021

  • Suomen Agilityliiton Valmentajarenkaan päävalmentaja kaudella 2021
  • Agilityvalmennus: jatkuvat vakioryhmät Strömfors Dog Sport:n hallilla Ruotsinpyhtäällä ja jatkuva ryhmämuotoinen pentu-/perustaitovalmennus Porvoossa Porvoonseudun Koiraharrastajien jäsenille (ryhmät ovat täynnä)
  • Muutamia AVA1-kursseja ja AVA2-moduuleja toteutuu keväällä 2021 (Porsk ry:lle AVA1-kurssi ja AVA2-moduuleista 1.2, 2.1-2.3)
  • Fysiikkavalmennus: yksityiselle pienryhmälle oma fysiikkavalmennus jatkuu myös keväällä 2021

Toteutuneet valmennukset/koulutukset 2020

  • Etävalmennus: ryhmämuotoinen fyysisen aktiivisuuden lisäämiseen tähtäävä kahdeksan kerran kokonaisuus
  • Agilityvalmennus: jatkuvat vakioryhmät Strömfors Dog Sport:n hallilla Ruotsinpyhtäällä ja jatkuva ryhmämuotoinen pentu-/perustaitovalmennus Porvoossa Porvoonseudun Koiraharrastajien jäsenille
  • Valmentajien koulutus: AVA1-kurssi ja nuorten oma AVA1-kurssi syksyllä 2020
  • Fysiikkavalmennus: yksityiselle pienryhmälle oma fysiikkavalmennus syksystä 2020 alkaen

Haluatko lisätietoja palveluista?