TWA Coaching tarjoaa innostavaa ja motivoivaa valmennusta hoopers- ja agilityharrastajille sekä lajien valmentajille.

Kauttani saat laadukkaan ja yksilöllisen valmennuksen oli kyse lajitaitojen tai psyykkisten taitojen kehittämisestä. Sydämessäni on erityinen paikka valmentajien kehittymiselle, minkä puitteissa saat kauttani myös valmentajien koulutukset sekä mentoroinin.

Toimin niin etänä kuin läsnä ja minulla on tarvittavat välineet etätapaamisten ja -työpajojen toteuttamiseen.

TWA Coaching palvelut

Hoopersin ja agilityn lajivalmennus

Toimin hoopers- ja agilityvalmentajana pääasiassa Uudellamaalla yhdistyksille ja treeniporukoille, minkä lisäksi teen myös etävalmennusta.

Lue lisää lajivalmennuksista

Valmentajien koulutukset ja mentorointi

Liittokouluttajan roolissa voin toimia kouluttajana Suomen Agilityliiton valmentajakoulutuksissa. Lisäksi kauttani saat räätälöidyt valmentajakoulutukset sekä mentorointia.

Lue lisää valmentajille suunnatuista palveluista

Psyykkinen valmennus

Autan sinua kehittämään omia psyykkisiä taitojasi, jotta voit antaa itsestäsi enemmän oli sitten kyse kilpailusuorituksesta, harrastuksesta tai valmentajana toimimisesta.

Lisätietoja tulossa pian

✨ Treeni-ideat hoopersharrastajalle ja -valmentajalle

HOOPERSTREENIT - 80 treeni-ideaa + 50 bonusharjoitusta 1-6 esteelle on harjoituskirja, jonka avulla pääset pohtimaan koirasi taitoja, käyttämiäsi vihjeitä sekä vahvistamaan erityisesti irtoamista.

Tästä 86 sivuisesta harjoituskirjasta löytyy harjoituksia pitkäksi aikaa. Bonusharjoitukset ovat varsinaisiin tehtäviin liittyviä lisäharjoituksia, joita vaihtelemalla saat entistä enemmän vaihtoehtoja omiin treeneihin.

Harjoituskirja on kokonaan digitaalinen eli se toimitetaan sinulle ladattavaksi sähköpostitse oston jälkeen.

➡️ Siirry verkkokauppaan