VALMENTAJIEN KOULUTUKSET

Oletko kiinnostunut toimimaan agilityvalmentajana tai haluatko kouluttautua agilityvalmentajana? Haluaako oma seurasi tarjota seuravalmentajille mahdollisuuden kehittyä valmentajana ja samalla kehittää seuran valmennuskulttuuria? 

Suomen Agilityliiton liittokouluttajan roolissa minulla on mahdollisuus toimia kouluttajana agilityn apuvalmentajan (AVA1) ja agilityvalmentajan (AVA2) koulutuksissa. AVA1-tason koulutus on kurssimuotoinen ja sen kesto on yhteensä 12-15 tuntia. AVA1 sopii loistavasti agilityvalmentajana toimimisesta kiinnostuneille sekä tietojen päivittämiseksi kokeneemmille valmentajille. AVA2-koulutus on moduulimuotoinen ja moduulit suoritetaan pääasiassa yksitellen. AVA2-kokonaisuus kestää noin 85 tuntia. Lue lisää liiton valmentajakoulutuksista.

Innostun ja innostan. Itselle ehdottomasti tärkeimpiä teemoja ovat motivaatio, valmennustoiminnan kehittäminen sekä vuorovaikutus eri tilanteissa oli kyse valmennuksesta tai seuran sisäisestä/ulkoisesta toiminnasta.

Liittokouluttajana olen seurojen käytössä myös erilaisissa kehittämishankkeissa. Kannustankin ottamaan matalalla kynnyksellä yhteyttä ja selvitetään josko voisin olla avuksi!

Agilityn apuvalmentaja (AVA1) ja agilityvalmentaja (AVA2) koulutusten sisällöt. Taulukot Suomen Agilityliitto.
Agilityn apuvalmentaja (AVA1) ja agilityvalmentaja (AVA2) koulutusten sisällöt. Taulukot Suomen Agilityliitto.

Liittokouluttajan tehtävissä käytetään liiton vahvistamaa hinnoittelua, jonka löydät tästä. Toimintani on alv:n alaista, joten hintoihin lisätään alv 24% ja mahdolliset matkakulut. Koulutukset ja tilaisuudet voidaan toteuttaa lähitapaamisena, etänä tai niiden yhdistelmänä.

Palautteita Tiinan vetämistä kursseista:

"Koulutus oli vedetty innostavasti ja motivoivasti."

"Kiitos Tiina erinomaisesti vedetystä koulutuksesta!"

"Hyvä selkeä koulutuskokonaisuus ja hyödylliset tehtävät. Sopivassa suhteessa luentoa ja keskustelutehtäviä."