Kehittyvä valmentaja

Vuorovaikutus

Tervetuloa mukaan 3 valmentajapajan kokonaisuuteen, jonka tavoitteena on antaa sinulle työkaluja oman vuorovaikutuksen työkalupakkiin!

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

(yksittäisten pajojen ostomahdollisuus alkaa 31.3. klo 21, jos pajoihin jää tilaa)


KENELLE?

Valmentajapajat on tarkoitettu kehittymishaluisille koira-alan valmentajille ja kouluttajille. Valmentajapajoissa keskitytään erityisesti valmentajana ja kouluttajana toimimiseen eli vuorovaikutukseen sekä valmentajan ja kouluttajan psyykkisiin taitoihin sekä toiminnassa kehittymiseen. Voit osallistua toimit valmentajana tai kouluttajana seurassa tai yrittäjänä sivutoimisesti tai päätoimisesti.

MISSÄ, MILLOIN JA MITEN?

Ensimmäiset valmentajapajat järjestetään huhti-kesäkuussa 2023. Pajat järjestetään aina etänä Google Meet sovelluksen kautta. Pajat ovat vuorovaikutuksellisia eli sisältävät harjoittelua yhdessä muiden osallistujien kanssa. Osallistujamäärä on rajattu.

Vuorovaikutuspajat järjestetään 13.4., 9.5. ja 5.6. klo 19-21.


PAJOJEN SISÄLTÖ

Mitä jokaisen valmentajan ja kouluttajan tulisi tietää vuorovaikutuksesta? + 3 konkreettista tekniikkaa

To 13.4. klo 19-21

Ensimmäisessä pajassa käydään pikakelauksella läpi vuorovaikutuksen perusteet ja siihen vaikuttavat asiat. Sen jälkeen tutustutaan kolmeen vuorovaiktustekniikkaan, joilla voit lisätä valmennettavan itsenäisyyden ja pystyvyyden tunnetta. Tekniikoita pääset harjoittelemaan tapaamisen aikana yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Uudet tavat rutiineiksi +3 konkreettista tekniikkaa oman vuorovaikutuksen kehittämiseen


Ti 9.5. klo 19-21

Ottaessa käyttöön uusia tekniikoita on hyvä suunnitella, miten saat ne rutiineiksi. Toisella kerralla jatketaan uusien tekniikoiden harjoittelua, jonka lisäksi laaditaan kaava, jonka avulla muutat uuden tavan rutiiniksi. Tämä muuten toimii myös muissakin kuin vuorovaikutusasioissa!


Avaimet haastaviin vuorovaikutustilanteisiin


Ma 5.6. klo 19-21

Aina asiat eivät mene kuin haluaisi ja ryppyjä vuorovaikutuksessa voi tulla vastaan. Viimeisellä kerralla saat työkaluja haastaviin vuorovaikutustilanteisiin. 


HINTA

Kaikki kolme valmentajapajaa yhteensä 50 euroa (normaalisti 65 eur ostettavissa 23.3.-31.3. klo 20 asti)

Yksittäinen paja 24 euroa (normaalisti 30 eur/paja, ostettavissa 31.3. klo 21 alkaen, mikäli tilaa on)

Hinta sisältää alv 24%. Saat laskun ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. 

➡️ ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT ⬅️


Usein kysytyt kysymykset

Sopiiko tämä minulle, jos olen jo käynyt vuorovaikutuskoulutuksissa?

Tämä sinun pitää arvioida itse. Lupaan sinulle, että pajoissa käydään konkreettisia työkaluja vuorovaikutustaitojen kehittämiseksi ja uskon vahvasti, että myös kertaus on tärkeää. Mikäli et ole varma ja haluat keskustella aiheesta, laita minulle viestiä tiina@twacoaching.fi

Mitä, jos haluan osallistua vain yhdelle kerralle?

Työpajat myydään ensisijaisesti kokonaisuutena, joten sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit odottaa huhtikuun alkuun ja katsoa onko yksittäisiä paikkoja vapaana tai ostaa koko kokonaisuuden ja osallistua livenä haluamallesi kerralle ja katsoa lyhyen tallenteen ja koosteen kerran sisällöistä erikseen. Kannustan kuitenkin osallistumaan tapaamisiin, koska saat niistä eniten irti.

Paljonko minun tulee harjoitella, jotta voin kehittyä vuorovaikuttajana?

Vuorovaikutustaidot ovat taitoja, joissa voi kehittyä, mutta kuten kaikki muutkin taidot, niitä pitää harjoitella säännöllisesti. Taitojen kehittyminen on yksilöllistä, joten aikaa on vaikea määritellä. Aikaan vaikuttaa sinun muun muassa aikaisemmat kokemukset, mahdollisuudet harjoitella ja miten opit asioita.


Hei,

Olen Tiina Wikström ja haluan auttaa sinua kehittymään valmentajana. Mielenkiinnon kohteena minulla on erityisesti vuorovaikutustaidot ja mielen taidot. Haluan auttaa siis sinua kehittymään, jotta voit tarjota valmennettaville ja/tai asiakkaille entistä parempaa ja oivalluttavampaa valmennusta ja koulutusta. 

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää valmentajapajoihin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä minuun tiina@twacoaching.fi.

Toivottavasti nähdään pian,

Tiina