Seuroille

Onko seurasi etsinyt innostavaa valmentajaa, jolla on useiden vuosien kokemus seura- ja valmennustoiminnasta?

Oma lajini on ollut jo pitkään agility, jonka rinnalle on tullut hoopers muutaman viime vuoden aikana. Olen ollut pitkään seuratoiminnassa mukana erilaisissa rooleissa pääasiassa valmennus- ja koulutustoimintaan liittyen. Valmentajana olen toiminut sekä seuratasolla että nyt viime vuosina oman toiminimen kautta. Toimin myös Suomen agilityliiton liittokouluttajana.

Tavoitteenani on innostaa ja rohkaista seuravalmentajia kehittymään valmentajina sekä tuoda valmennukseen mukaan kokonaisvaltaisempaa ajattelua. Minulle yksilön kohtaaminen ja vuorovaikutus ovat erityisesti sydäntä lähellä. Agilityurheilijoita ja -harrastajia haluan rohkaista tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja kulkemaan omaa polkuaan olivat kunkin tavoitteet millaisia tahansa. Harjoittelussa minua kiinnostaa erityisesti koirakon taitojen kehittäminen ja yhteistyön hiominen.

Olen laatinut seuroille valmiita paketteja sekä työpajojen että valmennusten osalta. Voitte valita valmiista vaihtoehdoista tai voidaan räätälöidä seurallenne kokonaan oma kokonaisuus.

Työpajat seuroille

Työpajat seuroille
Työpajat seuroille

Työpajat voidaan toteuttaa etänä tai paikan päällä. Työpajan kesto on noin 1,5h ja hinta 175 eur (sis alv 24%). Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut, jos työpaja toteutetaan paikan päällä. Suositus osallistujamäärästä on  18 hlö/työpaja.

Työpajaan sisältyy käytetty materiaali ja harjoitustehtävät kehittymisen tueksi. Lisätiedot tiina@twacoaching.fi

Agility- ja hoopersvalmennukset seuroille

Agility- ja hoopersvalmennus seuroille
Agility- ja hoopersvalmennus seuroille

Valmennusten kesto määräytyy osallistujien lukumäärän ja seuran toiveiden mukaisesti. Hinnat ovat vuoden 2022 loppuun saakka 75 eur/h (sisältäen alv 24%) ja mahdolliset matkakulut. Minimi kesto 3h ja Porvoossa 2h. 

Kaikki valmennukset voidaan myös räätälöidä seuran tarpeisiin, joten ole reippaasti yhteydessä tiina@twacoaching.fi ja sovitaan teille sopiva kokonaisuus.

Mentorointi seuravalmentajille ja -kouluttajille

Mentorointi voidaan toteuttaa seurojen omille valmentajille ja kouluttajille pienryhmissä. Sopiva pienryhmän koko on 4-6 henkilöä ja toteutuksen sisältä suunnitellaan yhdessä seuran  ja osallistujien tarpeiden mukaisesti. Tarpeesta riippuen tapaamiskertoja voi olla yksi tai useampi. Pienryhmä mentorointi voidaan toteuttaa myös etäyhteyksin. Pienryhmille suunnatun mentoroinnin hinta on 65 eur/h (sis alv 24%) sekä mahdolliset matkakulut. Kysy lisää tiina@twacoaching.fi.

SAGI:n agilityvalmentajien koulutukset

Liittokouluttajan roolissa pidän seurojen tilauksesta AVA1-kursseja ja AVA2-moduuleita. Lue niistä lisää tästä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää seuroille ja treeniporukoille suunnatuista palveluista, olethan yhteydessä minuun s-postilla osoitteeseen tiina@twacoaching.fi
Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää seuroille ja treeniporukoille suunnatuista palveluista, olethan yhteydessä minuun s-postilla osoitteeseen tiina@twacoaching.fi