Agilityvalmennus

Agility on ollut elämässäni mukana jo yli 20-vuotta. Suhteeni agilityyn on muuttunut ja syventynyt viimeisen viiden vuoden aikana, jolloin olen kasvanut ja kehittynyt eniten valmentajana. Toivon, että voin viedä osaamistani eteenpäin ja auttaa valmennettaviani löytämään ja kulkemaan omaa polkuaan olivat tavoitteet millaisia tahansa. Tehtäväni valmentajana on mahdollistaa sinulle ja koirallesi onnistumiset ja tukea matkan varrella. Se, että treeneissä on hauskaa, on myös super tärkeää ja toivon, että voin omalla toiminnallani luoda rentoa ja avointa ympäristöä harjoittelulle.

Miten pääset agilityvalmennukseeni?

Tarjoan lajivalmennusta seuroille ja treeniporukoille pääasiassa Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Laitathan viestiä tiina@twacoaching.fi ja sovitaan millainen valmennus teille sopisi. Esimerkkejä valmiista paketeista ja niiden hinnoista löydät sivulta täältä.

Lisäksi järjestän talvella 2022-23 kerran kuussa agilityvalmennusta Haminassa (ryhmät täynnä) ja satunnaisesti tarpeen mukaan yksittäisiä valmennuskertoja Vantaa-Tuusula-Porvoo akselilla. Yksittäisistä vapaista paikoista saat tietoa Facebookin myyntiryhmästä.

Mikäli olet kiinnostunut yksilövalmennuksesta, laita minulle s-postia ja sovitaan aika tutustumiselle. Tutustumistapaaminen on maksuton ja toteutetaan etäyhteyksin.


Valmennettavien kokemuksia

"Treeneissä on kannustava ja motivoiva ilmapiiri. lähdetään jokaisen koiran ja ohjaajan yksilöllisistä tavoitteista. On ihanaa, että ohjaajaa haastetaan sopivasti. Tämä auttaa oppimista ja motivaatio pysyy yllä."

Minna

*****

"Selkeä ja avulias ohjaustyyli, jolloin on helppo ymmärtää myös koiran näkökulmasta, miltä ohjaus näyttää ja miten se saadaan paremmaksi. Osaa myös opastaa, mitä taitoja koiran kanssa on hyvä treenata kotona, jotta kehittyy niin agilityssä kuin arkielämässäkin. "

Mirka

*****

"Olemme pitäneet treeneistä tosi paljon. Aloitimme agilityn alkukesästä 2020 eikä laji ollut meille tuttu. Treenien sisältö on aina mielenkiintoinen ja Tiina osaa ottaa huomioon koirakon tason, eli ei ole suorituspaineita. Tehtävät annetaan selkeästi. Tiina antaa rakentavaa ja kannustavaa palautetta. Ollaan todella tyytyväisiä."

Emma