Mentorointi

Kaipaatko tukea agilityvalmentajana tai uutta inspiraatiota? Tuntuuko, että et tiedä onko valmentajana oleminen sun juttu tai miten haluaisit edetä? Kenties olet ristiriitatilanteessa, etkä tiedä miten toimia?

Jos vastasit kyllä, mentorointi voisi sopia sinulle. Mentorin tehtävänä on sparrata, kannustaa, tukea ja inspiroida. Mentorina autan sinua kirkastamaan tavoitteet ja kuljen vierelläsi niin kauan kuin tarvitset. Välillä yksi kertaa riittää ja välillä prosessi on pidempi.

Mentorointi sopii niin seuravalmentajille kuin ammattivalmentajille. Voit olla hyvin myös valmentajauran alkutaipaleella.

Olen käynyt Suomen Valmentajien mentorikoulutuksen, jonka oppeja olen hyödyntänyt useammissa keskusteluissa ja valmentajakoulutuksissa. Itse olen päässyt pohtimaan omaa polkua useamman kerran ja haluan auttaa myös muita löytämään oman jutun oli kyse seuravalmentajuudesta tai vaikkapa yrittäjäksi siirtymisestä.

Varaa siis aika 20 min kartoitustapaamiseen TÄSTÄ, jossa käydään läpi sun toiveet ja tarpeet mentoroinnin osalta ja pääset tutustumaan samalla minuun. Kartoitustapaamisen jälkeen saat ehdotuksen jatkosta ja voit päättää miten haluat edetä. 

Yksilömentorointi on agility- ja hoopersvalmentajille maksutonta.

Huom! Otan rajoitetun määrän mentoroitavia kerrallaan, jotta pystyn keskittymään jokaiseen riittävästi.

Lue lisää mentoroinnista blogin kautta. Mikäli haluat tietää lisää, ole reippaasti yhteydessä tiina@twacoaching.fi.

Ryhmämentoroinnit sopivat seuravalmentajille ja -kouluttajille

Kauttani on mahdollista saada myös ryhmämuotoista mentorointia erityisesti seuratoimijoille. Ryhmämuotoisessa mentoroinnissa suositeltu ryhmän koko on 4-6 osallistujaa. Katso lisää palvelut seuroille