Valmentaja käytössäsi

07.07.2022

Tuntuuko, että omasta harjoittelusta puuttuu fokus? Treenaat sitä ja tätä, mutta kokonaisuus ei etene? Kaipaisitko rinnallesi tukijaa ja sparraajaa? Tai onko sun harjoittelussa jotain tiettyjä osa-alueita, joihin haluaisit keskittyä ja saada apua?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, yksilövalmennus voisi sopia sulle!

Mitä yksilövalmennus on?

Se on just sun tarpeisiin ja toiveisiin perehtymistä. Sun ja sun koiran vahvuuksien tunnistamista ja teidän yhteisen matkan tukemista. Se voi olla myös yksittäisten taitojen vahvistamista, mutta ennen kaikkea se on tukea ja sparrausta. Yksilövalmennus muokkaantuu sellaiseksi kuin se teille on tarpeellista.

Mitä yksilövalmennus sisältää?

Yksilövalmennukseen kuuluu joko lähi- tai etätapaamisia tai niitä molempia. Voidaan tavata treenikentällä, ulkoilun merkeissä tai sitten kotisohvalla. Sun tarve määrittelee toteutuksen. Yksilövalmennuksen ja teidän kehityksen tueksi voidaan käyttää erilaisia pohjia tavoitteiden, harjoittelun ja arvioinnin kirjaamiseen.

Kenelle yksilövalmennus sopii?

Yksilövalmennus sopii agility- tai hoopersharrastajalle, joka kaipaa omaan tekemiseen punaista lankaa ja tukea. Sun harrastuksen tasolla ei ole merkitystä - ainoastaan sillä, että haluat viedä yhteistä harrastusta eteenpäin oli ne tavoitteet kilpailullisia tai taidollisia tai niitä molempia.

Kuka on Tiina?

Yksilövalmennuksen toteuttaa Tiina Wikström, joka löytyy TWA Coachingin takaa. Tiina on agility- ja hoopersvalmentaja, fysioterapeutti, VoimanPolku-valmentaja ja Pro Dog Trainer. Lisäksi Tiina on opiskellut liikuntapsykologiaa Jyväskylän yliopistolla. Lisää Tiinasta.

Tiinasta ois huippua olla tukemassa just sun ja sun koiran matkaa kohti teidän parasta potentiaalia oli ne tavoitteet mitä tahansa. Tiinalle on erityisen tärkeää oman jutun löytäminen ja itsensä tunteminen, jotka on avaintekijöitä yhteisen harrastuksen ja hyvinvoinnin polulla.

Miten pääsen mukaan?

Yksilövalmennuksessa ei tarvitse ostaa palvelua siihen tutustumatta, joten varaa maksuton kartoitustapaaminen (30 min), jossa käydään läpi sun tarpeita ja toiveita. Lisäksi pääset tutustumaan minuun. Tapaamisen pohjalta laadin suunnitelman valmennuksen toteuttamiselle, jonka perusteella voit päättää sopiiko Tiinan yksilövalmennus sinulle. Vuoden aikana yksilövalmennukseen otetaan muutamia valmennettavia.

Laita siis viestiä minulle tiina@twacoaching.fi tai wa 050 300 6548 ja sovitaan aika tapaamiseen!