Talvikauden hoopers Porvoossa

06.07.2022

Haluaisitko treenata hoopersia säännöllisesti? Haluatko hioa tekniikka tai vahvistaa koiran taitoja vai oletko aloittelija ja haluaisit tehdä pohjatyöt huolella, jotta harrastaminen on jatkossa helpompaa?

Mitä on hoopers? 

Hoopers on vauhdikas taitolaji, jossa koira suorittaa esteitä itsenäisesti ohjaajan ollessa ohjausalueella. Suomessa hoopersissa on neljä eri estettä (hoop, veräjä, tynnyri ja putki). Hoopersin harjoittelussa käytetään hyödyksi erityisesti palkan suuntaa ja tarvittaessa kohdetyöskentelyä. Lue lisää aikaisemmista blogikirjoituksista Mikä laji se hoopers on? ja Hoopers lajina

Mukaan hoopersiin?

Porvoossa käynnistyy talvikaudella 2022-23 hoopersryhmät, jotka treenaavat kahdesti kuussa syyskuusta alkaen. Harjoitukset toteutetaan Avec areenalla keinonurmipohjaisessa lämpimässä hallissa. Hooperstreeneissä jokaisen kanssa keskitytään juuri kunkin koirakon tarpeisiin, joten kaikki saattavat treenata hiukan eri asioita. 

Syyskauden treenipäivät ovat sunnuntaisin 4.9., 18.9., 16.10., 23.10., 6.11., 20.11., 4.12. ja 11.12. Tilaa on vielä klo  klo 12-13 ryhmässä. Jokaisessa ryhmässä on neljä koiraa ja yksittäisen treenikerran hinta on noin 27 euroa (sis alv 24%). Laskutus toteutetaan yhdessä tai kahdessa erässä (elo- ja lokakuussa).

➡️ Ilmoittaudu mukaan! ⬅️