2.8.2022 alkaen hoopersTAITO -kurssi Vantaalla

17.06.2022

Tuntuuko, että olette hoopersissa päässet tiettyyn pisteeseen, josta ette pääse etenemään? Tai haluaisit opettaa koirallesi alusta lähtien hoopersissa tarvittavia taitoja?

Erilaisia vihjeitäkin tarvitaan - etkä ole varma mitä ne olisivat tai miten niitä opettaisit?

HoopersTAITO -kurssilla pääset syventymään ja treenaamaan jokaista kurssin osa-aluetta erikseen. Kurssilla harjoittelun lisäksi, saat vinkkejä miten jatkaa harjoittelua koirasi kanssa. Kolmen koirakon pienryhmä ja aikataulu mahdollistaa keskustelun ja voimme myös yhdessä pohtia haasteisiin ja pulmiin ratkaisuja.

HoopersTAITO - kurssin runko

1. kerta lähtö ja estefokus

2. kerta irtoaminen

3. kerta käännösvihjeet tynnyrille ja veräjälle

4. kerta osallistujien toive teema / taitojen yhdistäminen

Kurssilla paneudutaan nimenomaan koiran itsenäisyyden lisäämiseen eli taitojen opettamiseen. Osallistua voit siis olit vasta aloittelija tai jo lajia pidempään harrastanut. Kaikki harjoitukset muokkaantuvat osallistujan tason mukaisesti. Jos joku kurssin osa-alueista on jo teillä kunnossa, voimme keskittyä sillä kertaa teille oleellisiin aiheisiin.

Hoopers lajina edellyttää taitojen opettamista koiralle, jotta suoritusta on mahdollista ohjata ohjausalueelta. Kaiken rotuisille koirille on mahdollista opettaa irtoamista ja itsenäistä työskentelyä. Kurssilla apuna käytetään kohdetyöskentelyä ja palkkausta, joten edellytys kurssille on, että koirasi palkkaantuu joko lelulla tai herkuilla! :)

Kurssin harjoituskerrat ovat 2.8., 16.8., 30.8. ja 13.9. klo 18.15-19.15.

Kurssi järjestetään Vantaalla Ojanko areenalla. Treenikentän koko on noin 30x30m.

Kurssin hinta on 120 eur (sis alv 24%).

➡️ Ilmoittaudu mukaan! ⬅️