Heinäkuussa agilityn treenaminen on helppoa!

20.06.2022

Haluatko osallistua mun agilityvalmennukseen, mutta aikaisemmin se ei ole ollut mahdollista? Sopisiko sulle mielummin yksittäinen kerta, jonka ajan voit itse valita viikkoryhmien sijaan?

Heinäkuussa Tuusulassa se on mahdollista torstaisin. Pääset varamaan itselle sopivan ajan jopa kolme tuntia ennen treenejä. Aika siistiä! Heinäkuussa alle 18-vuotiaille treenit ovat myös alennettuun hintaan, joten kaikki junnut mukaan. 

Tiinan agilityvalmennuksiin voi osallistua minkä tasoisella koiralla tahansa. Kaikki harjoitukset muokkaantuvat tasoon nähden. Tyypillisimmin treeneihin on suunniteltu kaksi eri harjoitusehdotusta, joista voit valita itselle parhaiten sopivimman tai sitten sovelletaan just sun tarpeisiin sopivaksi.

Miten tämä sitten toimii?

  1. Käy katsomassa kaikki vapaat vuorot Vellon ajanvarauksesta.
  2. Valitse sulle sopiva ajankohta ja treenin kesto.
  3. Maksa kortilla Vellon kautta. Voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, EazyBreak) tai tilisiirtona. Jälkimmäisissä kerro lisätiedoissa maksutavasta.
  4. Tuu treeneihin ja nauti!

Jos  haluat tulla kimpassa kaverin kanssa, mainitse siitä lisätiedot kentässä. Tällöin ajat voidaan yhdistää.

Mitä, jos haluan tutustua treeniehdotuksiin etukäteen ennen varaamista?

Treeniehdotukset julkaistaan kaksi päivää aikaisemmin eli edeltävänä tiistaina TWA Coaching treenien myyntiryhmässä Facebookissa. Halutessasi saat ehdotukset myös wa-viestillä tai sähköpostiin. Ilmoita tästä varauksen lisätiedot kentässä!

➡️Kurkkaa vapaat ajat ja hinnat Vellosta!⬅️