TÄYNNÄ 4.8.2022 alkaen harrastuskoiran pentukurssi Tuusulassa

29.06.2022

Onnea uudesta perheenjäsenestä! Kiinnostaisiko sinua tulevaisuudessa harrastaa koirasi kanssa esimerkiksi agilitya tai muita lajeja? Haluaisitko kurssin, joka toteutetaan valmennuksellisella otteella?

Tuusulassa alkaa heinäkuussa neljän kerran pentukurssi, jossa pääset harjoittelemaan tulevan harrastuskoiran perustaitoja yksilöllisessä ohjauksessa. Kurssin kouluttajana toimii agilityvalmentaja Tiina Wikström. Tiinalla on usean vuoden kokemus perustaitojen ja lajin alkeiden opettamisesta erilaisille koirille ja ohjaajille. Tiinan vahvuus on juurikin yksilöllisten tarpeiden tunnistaminen ja ratkaisujen luominen.

Kurssilta saat käyttöösi myös harjoituskortit, joiden avulla voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti myös kurssin jälkeen. Kurssin harjoitukset muokkaantuvat osallistujien tarpeiden mukaisesti. Kurssilla käsiteltäviä asioita ovat ainakin palkkiot ja palkkaantuminen, leikkiminen, rauhoittuminen ja luopuminen.

Kurssi pidetään Tuusulassa Agiliitäjät-hallissa, joka rauhallisen ympäristön vuoksi soveltuu hyvin pentukursseille. Kurssilla kaikki pennut harjoittelevat osan harjoitteista samaan aikaan. Kurssi soveltuu yli 4kk vanhoille pennuille ja harjoitukset muokataan osallistujien tarpeet huomioiden.

Kurssille otetaan mukaan enintään kolme pentua.

Treenikerrat 4.8., 11.8., 18.8. ja 25.8. klo 16.30-17.30.

Kurssin hinta on 110 eur (sis alv 24%).

➡️ Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ ⬅️