Happy Hoopers

100% hoopersia

Moikka, 

Kiva, että olet löytänyt Happy Hoopersin sivulle. 

Olen Tiina Wikström TWA Coachingin yrittäjä ja Happy Hoopersin perustaja. Happy Hoopersin tavoitteena on lisätä keskustelua, tuoda ajatuksia esille sekä jakaa tietoa suomalaisten lajin harrastajien ja valmentajien kesken. 

Hoopersvalmentajana olen toiminut vuodesta 2021. Itselle paras tapa oppia ja jäsennellä tietoa on sen muokkaaminen kirjoitettuun muotoon käytännön tekemisen lisäksi. Lisäksi toivon, että kirjoituksistani on apua myös muille hoopersin parissa oleville harrastajille ja valmentajille.

Alta löydät kaikki Happy Hoopersin kanavat sekä tietoa valmennuksista. Jos sinulla on kysyttävää, autan mielelläni. Voit aina laittaa minulle viestiä joko somessa tai sähköpostitse tiina@twacoaching.fi.


BLOGI

Happy Hoopersin blogi on siirtynyt kesäkuussa 2024 uudelle alustalle Substackiin, mistä voit tilata uusimmat julkaisut itsellesi suoraan sähköpostiin tai voit lukea niitä Substackin omassa sovelluksessa tai verkkosivuilla. Vanhempiin julkaisuihin pääset tutustumaan tästä

HOOPERSTREENIT eHARJOITUSKIRJA

Olen laatinut sähköisessä muodossa olevan harjoituskirjan taitojen harjoitteluun 1-6 esteellä. Harjoituskirjassa on 80 varsinaista treeniehdotusta, mihin on lisäksi yhteensä 50 variaatiota.

🇬🇧 eBook is now available also in English - more information HERE

HAPPY HOOPERS SOMESSA

Löydät Happy Hoopersin omat profiilit 


HOOPERSVALMENNUS LIVENÄ JA ETÄNÄ

Teen hoopersvalmennuksia pääasiassa yhdistyksille ja yksityisille toimijoille. Järjestän yksittäisiä valmennuksia itse. Mikäli olet kiinnostunut hoopersvalmennuksesta seurallesi, laita minulle viestiä tiina@twacoaching.fi.

Etävalmennukset ovat mahdollisia yksittäisille harrastajille. Etävalmennuksessa voidaan keskittyä haluamaasi teemaan. Saat valmennuksesta tarvittaessa itsellesi treenisuunnitelman tuleviin treeneihin.

Hinnat:

Livevalmennus 80 eur/h + matkakulut

Etävalmennus* 65 eur/h

*) Etävalmennuksessa mahdollisuus sopia pakettihinnoittelusta riippuen kestosta.

Happy Hoopers by TWA Coaching - 100% hoopersia
Happy Hoopers by TWA Coaching - 100% hoopersia