ASIAKASKOKEMUKSIA

"Treeneissä on kannustava ja motivoiva ilmapiiri. lähdetään jokaisen koiran ja ohjaajan yksilöllisistä tavoitteista. On ihanaa, että ohjaajaa haastetaan sopivasti. Tämä auttaa oppimista ja motivaatio pysyy yllä."

Minna

Agilityn ryhmävalmennus

"Jokaisella treenillä on jotain opittu, tai tiedetty mitä pitää harjoitella. Ihanan positiivinen tapa kouluttaa, treeneissä on aina hyvä fiilis. Kertaakaan en ole treeneistä lähtenyt huonolla tuulella, olipa alla millainen päivä tahansa. Itse agilityn lisäksi, ollaan saatu muitakin hyviä vinkkejä, harrastamista ja arkeakin helpottamaan. Kiitos ja iso suositus."

Jenni

Agilityn penturyhmä

"Olemme pitäneet treeneistä tosi paljon. Aloitimme agilityn alkukesästä 2020 eikä laji ollut meille tuttu. Treenien sisältö on aina mielenkiintoinen ja Tiina osaa ottaa huomioon koirakon tason, eli ei ole suorituspaineita. Tehtävät annetaan selkeästi. Tiina antaa rakentavaa ja kannustavaa palautetta. Ollaan todella tyytyväisiä."

Emma, 14v

Agilityn nuorten ryhmävalmennus

"Olen ollut tosi tyytyväinen pentukoulutukseen. Treenit ovat olleet turvallisia ja monipuolisia. Niissä on harjoiteltu muun muassa erilaisilla alustoilla toimimista, rauhoittumista ja keskittymistä häiriössä. Lisäksi osaat katsoa jokaista koirakkoa yksilönä ja räätälöidä ohjeet juuri heille sopiviksi."

Merja

Agilityn penturyhmä

"Monipuolista ja kannustavaa kouluttamista. Aloitin aikoinaan koirani kanssa uuden lajin Tiinan ryhmässä. Olen saanut Tiinalta opit agilityn alkeisiin ja nyt haastavampiinkin ohjauksiin. Tiina osaa kouluttaa sekä koiraa että ohjaajaa! "

Satu

Agilityn ryhmävalmennus

"Selkeä ja avulias ohjaustyyli, jolloin on helppo ymmärtää myös koiran näkökulmasta, miltä ohjaus näyttää ja miten se saadaan paremmaksi. Osaa myös opastaa, mitä taitoja koiran kanssa on hyvä treenata kotona, jotta kehittyy niin agilityssä kuin arkielämässäkin. "

Mirka

Agilityn ryhmävalmennus

Kiitos!